Morild stiller med to seniorlag neste år

På grunn av bred stall og god rekruttering, stiller Morild lag i både 4. og 5.divisjon neste år.
Øksnes

– Jeg kan ikke huske sist klubben hadde to herrelag i seriesystemet, men det begynner vel å bli rundt 20 år siden. Nå er vi så mange spillere at vi er nødt til å ha to seniorlag for at alle skal få et godt sportslig tilbud, sier Morild-trener Arne Olav Berg til BLV.

Morild gjorde nærmest rent bord i årets sesong og vant sin 4.divisjonsavdeling suverent, samtidig som det gror godt i de yngre rekker.

Ifølge trener Berg har det vært mellom 15 og 17 spillere i A-stallen i år. Han tror derfor at rekrutteringen er godt ivaretatt i årene som kommer.

– Rekrutteringen er god, og seniorfotballen er på tur opp. I tillegg er det et voldsomt positivt engasjement rundt klubben, sier han til BLV.

- Eventyrsesong

Morild-treneren har tidligere skrytt uhemmet av A-lagets innsats i sesongen som var.

Det har vært en eventyrsesong, og vi har prestert høyt, med 20 kamper uten tap etter åpningskampen. Det er særlig imponerende at vi har et så høyt bunnivå. Selv når vi spiller på vårt dårligste, er vi ganske bra, har han tidligere uttalt til VOL.

Flere gode motstandere

Berg mener at årets fjerdedivisjonsavdeling har vært for ujevn, med mange svake lag. Han ser frem til å møte flere gode motstandere som blant annet inkluderer Melbo, Medkila og Lofoten.

– 4. divisjon er for ujevn og med for mange dårlige lag slik det er nå. Sånn sett er jeg glad for omleggingen, det er i hvert fall bra for Morild og 4. divisjon. Vi får en jevnere og bedre divisjon neste år, har Berg tidligere uttalt til VOL.