Sjetteplass for Øksil i sesongens første rankingturnering

Øksil målte i helga krefter mot divisjonskollegaer i sesongens første rankingturnering.

Øksil i aksjon i Askim i helga.   Foto: Øksil

Øksnes

I helga var begge avdelingene i kvinnenes førstedivisjon samlet i Askim til den første av tre rankingturneringer i årets volleyballserie.

Det unge øksillaget hadde en bra start på turneringa, og vant alle sine tre kamper i gruppespillet 2-0. Det over KFUM Volda, Tromsøstudentene og Blindheim.

– Det unge Øksil-laget spilte god volleyball med et høyt energinivå og stor entusiasme, oppsummerer trener Eirik Sørdahl på klubbens hjemmeside.

Men i kvartfinalen var BK Tromsø hakket hvassere.

– Øksil vant første sett med klar margin, men i andre og tredje sett hadde BK Tromsø føringen fra begynnelse til slutt. Dermed ble søndagens kamp en kamp om 5.-plassen i rankingturneringen. Denne kampen tapte Øksil 0-2 for KFUM Volda, et lag som Øksil slo i lørdagens oppgjør, sier Sørdahl.

Sandnes, Lierne og BK Tromsø tok de tre øverste plasseringene under helgas turnering. Øksil-treneren tror årets førstedivisjon vil bli preget av mange jevne oppgjør.

– Mange lag viste godt spill i helgen i Askim, og det er ingen av lagene som har utpekt seg som klare enere eller klare tapere i divisjonen, sier Sørdahl.

Øksil spiller sin første hjemmekamp 9. desember mot KFUM Volda.