Samtlige politiske partier i Øksnes har svart på spørsmål om eiendomsskatt til  Øksnesradioen. Radiokanalenes lyttere har hørt svarene før debatten, og VOLs lesere har kunnet høre svarene via nettleseren.

(Trykk på hvert enkelt navn for å høre svarene.)

Det er Radio Øksnes som er Vesterålen Online sin samarbeidspartner, når debatten fra kommunestyresalen på Myre sendes live tirsdag kveld.

Som en oppkjøring til selve debatten, som blir mellom ordfører Karianne Bråthen (Ap) og Eirik Sørdahl fra Øksnes Næringslivsforening, blir samtlige politiske partier intervjuet av Radio Øksnes.

– De vil alle få like spørsmål og får lik tid på å svare for seg. Det blir spørsmål som går på hva deres parti har stått inne for i forkant av forrige kommunevalg når det gjelder eiendomsskatt. Og hva noen har vridd seg over på nå. Av respekt for velgerne har noen holdt det de lovet, noen har ikke det, sier redaktør i radio Øksnes, Peter Jakobsen.

– Vi sender intervjuene med de politiske partiene som grunnlag for debatten, altså før selve «live-sendinga» fra debatten tar til, sier han.

NB: Dersom lyden er lav, kan du justere styrken både i videonettleseren og på pc-en din.