Historien gjentok seg fra i fjor. Også da ledet Landsås 2-1 mot slutten av hjemmekampen mot Morild. Den gang ødela Martin Reinholdtsen moroa med en sen utligning. Denne gang fikk Reinholdtsen frispark på 25 meter godt inn i overtiden. Dødballen ekspederte Truls Knudsen i mål med en markkryper.

– Frarøvet seieren

Da var det ikke greit å være Landsås-spiller eller Landsås-trener. Hjemmelaget mistet to poeng, og følte seg snytt.

Det så også ut til at kaptein Ole Kristian Frikstad taklet på ball da Reinholdtsen gikk ned. Situasjonen ble diskutert etterpå, men vil for alltid bli stående. Det er fortsatt åtte år siden Landsås klarte å slå Morild på hjemmebane.

Dødballmål

Landsås tok ledelsen før to minutter var spilt. Thomas H. Mikalsen serverte ballen på hodet til divisjonens toppskårer Kristian Ellefsen. Da omgangen nådde kvarteret smalt det i stolpen fra Ellefsen. Landsås var gode i den første halvtimen, men sto ikke løpet ut før pause.

Morild utnyttet muligheten, og Trym Mauno utliknet med et vakkert skudd i etterkant av et stolpeskudd og ei blokkert avslutning.

Landsås løftet seg igjen etter pause, og det var ikke ufortjent da Michael B. Mikalsen ruvet høyest i feltet og stanget inn 2-1 midtveis i andre omgang. Igjen med Thomas H. Mikalsen som servitør.

Det så ut til å gå mot tre poeng – inntil den omdiskuterte frisparksituasjonen med påfølgende utligning på overtid.

– Vi var best og fortjente å vinne. Skikkelig surt å tape to poeng på en situasjon som vi ikke kunne kontrollere, sier Risbøl.

Fakta

Landsås-Morild 2-2 (1-1)

Harstad stadion, 4.-divisjon, onsdag

Mål: 1-0 Kristian Ellefsen (2), 1-1 Trym Mauno (33), 2-1 Michael B. Mikalsen (69), 2-2 Truls Knudsen (90+4)

Gult kort: Edvard Langnes, Landsås

Dommer: Jan Martin Pollestad, Orre

Landsås: Hallvard Markussen - Mikael Ervik, Daniel Windstad, Håvard Isaksen, Stian Eilertsen - William Larsen-Nyborg, Thomas Henden Mikalsen, Edvard Langnes, Markus Arentsen - Kristian Ellefsen, Ole Kristian Frikstad. Benyttet: Michael B. Mikalsen, Sindre Østli Olufsen, Vetle Stenstrøm, Jens Ellefsen, Krister Skallebø Nilsen