Flytter søket østover:

Store styrker leter etter Truls Johansen i dag

Politiet startet i dag en intensivert leting etter den savnede Truls Johansen, som forsvant 15. juni på uklart hvis.

Øksnes

Innsatsleder Jørn Karlsen (se video) sier i et intervju med VOL at letingen i dag vil skje i et mer østlig område. Da vi snakket med han lørdag formiddag, var en operasjon allerede igangsatt. En undervannsfarkost (ROV) skanner havbunnen i Svinøysundet. Karlsen «briefet» 23 personer som skal lete på Svinøya og Reinøya i dag. Det skal også letes ved Saltbergodden ved Smines. I tillegg er to dronepiloter fra Hadsel brann- og redning i arbeid med å sjekke holmer og skjer utenfor Staven.

I videointervjuet forteller Karlsen også om hva som er status for arbeidet med å få svenske hunder inn i søket, og han forteller hvor imponert han er over de frivilliges innsats.