Daglig leder ved Myrmar, Vårin Lassesen, deltar på Arendalsuka:

Skal promotore fiskerinæringen i Øksnes på prestisjetung konferanse

Til uka samles for sjuende året på rad det som kan krype og gå av norske politikere, organisasjonsfolk, samfunnstopper, lobbyister og politiske journalister i Arendal for å debattere, duellere, mingle og bedrive gjensidig påvirkning. Blant deltakerne er daglig leder ved MyrMar AS, Vårin Lassesen.

Vårin Lassessen mener Øksnes har råd til å kutte eiendomsskatten i 2018, men ble nedstemt med knapp margin i kommunestyret.  Foto: Tone M. Sørensen

Øksnes

Arrangørene melder om ny rekord i antall arrangementer, stands og aktiviteter med totalt 1.067 arrangementer i løpet av en kort uke. Arendalsuka har nå også forbigått sin inspirasjonskilde, svenske Almedalsveckan på Gotland, i antall besøkende, forteller leder av programkomiteen, Øystein Djupedal.