Øksnes Røde Kors Hjelpekorps:

Har avsluttet overvåkningen

Røde Kors Hjelpekorps i Øksnes har nå avsluttet overvåkningen i forbindelse med den savnede Truls Henrik Johansen (23).

Øksnes Røde Kors Hjelpekorps utfører overvåkningssøk i leting etter savnede Truls Henrik Johansen.  Foto: Privat

Øksnes

De hadde oppdrag fra politiet om å overvåke et område i Øksnes i en periode.


Øksnes Røde Kors Hjelpekorps:

Ute på overvåknings-søk etter Truls med ny båt

Hjelpekorpset til Øksnes Røde Kors er glade for å nå ha fått egen båt på plass. Tirsdag var de ute i søk etter savnede Truls Henrik Johansen (23). –Vi har fått en bedre beredskap, og skal fortsette å bidra i overvåkningssøket, sier Vidar Johansen.

 

Det skriver Øksnesavisa torsdag 13. september.

Vil følge med videre

Da de nettopp har kjøpt seg ny båt, betyr ikke dette at de ikke kommer til å følge med videre.

- Vi er ferdig å søke fra myndighetens side. Det koster med drivstoff til båten og sånt. Men vi skal ha opplæring på de som skal kunne bruke båten vi har kjøpt nylig, og kommer selvfølgelig til å ha øynene med oss når vi er ute, sier Vidar Johansen i hjelpekorpset til Øksnesavisa.

- Vi har ikke gitt opp

Politiadvokat Kay Rønning-Nyvold sier til avisen at Røde kors skulle sjekke et bestemt område i en måned, men at den perioden nå er over.

- Da var det evaluert, og man fant ikke grunnlag for å fortsette med det Vi har ikke gitt opp, men sånn som det er nå var det vurdert at det ikke var grunnlag for videre søk. De områdene som man hadde grunn til å tro at han kan være var ganske grundig avsøkt, sier han til Øksnesavisa.