Poengdeling mellom Morilds andrelag og Harstad

Morild scoret i det første minuttet i søndagens kamp mot Harstad IL 3. Kampen endte 1-1.
Øksnes

Øksnes-laget Morild 2 spilte mot Harstad IL 3 søndag. Kampen var et oppgjør i det såkalte kretsmesterskapet for femtedivisjon, hvor de beste lagene i femtedivisjon i vår region møtes. Det så tidlig ut til å gå Morilds vei.

– Det var en jevn kamp. Harstad hadde mye av banespillet, men jevnt fordelt med sjanser. Vi fiikk en kjempesjanse som endte i scoring etter 40 sekund eller noe, av Mathias Olderskjær. Det ble en god start for oss, men ble da til at vi forsvarte litt resten av kampen, sier Melbo 2-trener Jarle Ragnar Meløy.


Fotballen går mot sesongslutt, mager fangst for Andøy, men:

Her er morgendagens fotballhelter for Andenes IL

AIL har veldig godt rekrutteringsmateriale i årets G14-lag, mener Rune Stave.

 

Han tror kretsmesterskapet vil bli jevnt, og at det blir vanskelig å spå hvem som vnner.

– Alt er åpent med tanke på de to siste kampene, slik det skal være, sier han.


Fremdeles ikke avgjort hvem som rykker opp

Slik blir stillinga i femtedivisjon

Morilds andrelag tar en definitiv seier i femtedivisjon avdeling Vesterålen, tross tap mot Høken. Melbo 2 tar andreplassen. Hvem som rykker opp, er fremdeles åpent.

 

Lørdag spiller Morild 2 hjemmekamp mot Knausen. Svolvær-laget skal møte Harstad alt på onsdag. Det er tre jevngode lag, og det vil syns på resultatet, tror Meløy.

– Ja, det er jo veldig åpent. Jeg tipper det blir jevnt i Lofoten også. I og med at vi tok poeng her, har vi en sjanse på å vinne mesterskapet. Det kan til og med bli målforskjell som avgjør, tror han.


Vidåpent om opprykk i femtedivisjon Vesterålen etter seire for SIL og MIL

Stokmarknes IL slo de suverende serielederne i femtedivisjon avdeling Vesterålen. Samtidig banket Melbo Andenes. Dermed er det vidåpent om opprykk til 4. divisjon.

 

Meløy og klubben har hatt en kjempesesong.

– Vi har hatt en fantastisk sesong, og nå vet vi jo at vi er like gode som de i Harstad. Vi bygger unge spillere, laget er en fantastisk læringsarena. Det er gøy å vinne, og vi er på et passelig nivå, mener han, uten at han ønsker å si noe om at laget ikke rykker opp til fjerdedivisjon tross at de er seriemestere, ettersom Morilds førstelag spiller i fjerdedivisjon.

Han omtaler andrelaget som en fin blanding av nye, unge spillere og veteraner.