Vegard Harm til Skreifestivalen

En pop-komet, en sosiale medier-baron og Norges største talent dukker opp på familiefesten under neste års Skreifestival.

  Foto: NTB Scanpix

Øksnes

–  Vesterålen Skreifestival er en festival like potent som råvaren den representerer. Skreifestivalen er en ukelang folkefest i Øksnes under tjukkeste vintersesongen, heter det i en pressemelding fra festivalen.

Nå avslører at norske Talenter-vinner Daniel Owen og Norges SoMe-stjerne nummer én, Vegard Harm, kommer til familieforestillingen under skreifestivalen i 2019.

– Vi er veldig, veldig gira og stolte over å kunne tilby et så spennende program til barn og unge i Vesterålen i år. Vi har et styre som bobler av gode idéer og kreativitet, og det er rett og slett stas å slippe disse navnene, sier Festivalsjef Kai Freddy Evensen i pressemeldingen.

Harm har en stor følgerskare på både Facebook, Snapchat og Instagram, og er ellers mest kjent fra VG-TV.

–  Norske Talenter-vinneren fra 2011, Daniel Owen, omtales gjerne som en av landets beste entertainere. Han er klar til å sprenge taket til festlokalet i Øksnes, med sine mange hits - og coverlåtene han har satt fyr på YouTube med, står det i pressemeldingen.

Med på laget er også Chris Abolade, a.k.a. ABBO. Artisten er aktuell med singlene landeplagen «Tranquilio» “Mandag” og “Psycho” og ikke minst landeplagen «Tranquilio».

– Publikum i Vesterålen får mulighet til å oppleve en ekte, ujålete kommende stjerne på scenen midt under skreibonanzaet, står det å lese i pressemeldingen..