– Vi gleder oss enormt til å flytte inn

Modulene ved Myre skole er blitt enda ei uke forsinket. Men må nærmer innflytting seg med stormskritt. – Både for elever og ansatte, og for alle som som blir igjen i skolen, blir det en mye bedre hverdag, sier rektor Vigdis Indregard.

Mathias Lillejord fra GK Ventilasjon legger siste hånd på verket i de nye modulene, som snart er klare for innflytting. – Vi gleder oss, dette vil lette trykket for hele skolen, sier Vigdis Indregard.   Foto: Tone M. Sørensen

Øksnes

Fra i høst ble samtlige elever ved Sommarøy skole, overflyttet, totalt 40 elever startet ved Myre skole fra i høst. Samtidig har de mye omdiskuterte «brakkene», modulene som politikerne vedtok å kjøpe inn for å huse de nye elevene ikke stått klare til skolestart, slik det opprinnelig var planlagt.