Hevder seg i amerikansk collegevollyeball:

Ragni ble kåret til årets volleyballspiller

Øksneskvinnen Ragni Steen Knudsen har gjort det godt for University of Texas Rio Grande denne sesongen, som hun nylig vant grunnserien med.

Ragni Steen Knudsen ble kåret til årets volleyballspiller i Western Athletic Conference denne sesongen.  Foto: Privat

Øksnes

Onsdag ble det klart Steen Knudsen er kåret til årets spiller i Western Athletic Conference, ifølge WACs hjemmeside. Western Athletic Conference er betegnelsen på et området som dekker store deler av det vestlige USA og inkluderer statene Arizona, California, New Mexico, Utah og Washington, i tillegg til Missouri, Illinois og Texas.


Ragni Steen Knudsen gjør seg bemerket i amerikansk collegevolleyball:

Vant grunnserien og satte ny poengrekord

Øksnesværing Ragni Steen Knudsen, fortsetter å imponere for University of Texas Rio Grande Valley. Volleyballaget vant nylig grunnserien i Western Athletic Conference, og er nå klare for sluttspill.

 

– Alle rundt meg, inkludert lagkamerater, trenere, familie og venner har bidratt til at det har gått så bra, sier Steen Knudsen i et intervju med WAC Digital Network i forbindelse med prisutdelingen.

– Vært glimrende

Trener for Texas Rio Grande, Todd Lowery, er strålende fornøyd med Steen Knudsen og hennes betydning for laget.

– Hun har vært glimrende hele sesongen og i sluttspillet. Hun har vært så stødig for oss. Hver gang vi trenger et viktig poeng, er hun kapabel til å gå ut og skaffe oss det, sier han til lagets hjemmeside.

Han skryter også uhemmet av 23-åringens utvikling denne sesongen, særlig den defensive.

– Hun har virkelig utviklet seg i forsvar og har blitt en komplett spiller. Min ærlige mening er at hun er den beste spilleren i hele Western Athletic Conference, og har vært det hele sesongen, sier han videre.


Ragni ble kåret til vårsesongens beste spiller

Volleyballspiller Ragni Steen Knudsen fra Øksnes, har spilt collegevolleyball i USA i flere år, og gjør seg stadig bemerket.


Har satt rekorder

Steen Knudsen har også vunnet flere individuelle priser for sin innsats i årets sesong. I forrige uke ble det klart at hun, som den første spilleren i klubbens historie, har satt mer enn 400 poenggivende smasher tre sesonger på rad.

Steen Knudsen og lagvenninnene på University of Texas Rio Grande, spiller for øvrig sin første kamp i sluttspillet i dag, torsdag.