Woie blomster utvider:

Vil bygge ut drivhus både på Myre og i Alsvåg

Søker om å sette opp permanent veksthus på 216 kvm i Storgata på Myre. I tillegg vil de sette opp et sesongveksthus på 160 kvm i Alsvåg.

  Foto: Skisse: ASE Arkitektkontor

Øksnes

Overfor Øksnesavisa, bekrefter daglig leder Henning Woie, at de blir mer drivhus dersom bedriften får tillatelsene de søker om.

– Nå er det 90 kvm, så det blir over dobbelt etter utbyggingen. Det blir mer parkeringsplass, og mer oversiktlig og funksjonelt både for oss og kundene, sier daglig leder, Henning Woie, til Øksnesavisa.

Han forteller videre at bedriften har søkt om å få sette opp et såkalt sesongbasert oppveksthus i Alsvåg, i tråd med det de har fra før av. I tillegg ønsker de å sette opp et permanent hus på Myre, selve utsalget er. Noe av intensjonen med satsingen, er å bidra til å snu en negativ i bransjen. Ifølge Woie, investeres det en million kroner i prosjektet, som når alt står ferdigstilt, fører til at Woies blomster totalt sett disponerer 1000 kvadratmeter med blomsterareal.