Sørger for pensjonist-transport i Øksnes

Øksnes Pensjonistforening har fått innvilget støtte fra Nordland fylkeskommune til skyss til og fra arrangement.

Øksnes penjonistforening har fått støtte, og vil sørge for at penjonister blir fraktet til og fra kirkekonsert i Myre kirke.   Foto: Arkivfoto

Øksnes

Det er Øksnes kommune som på sin hjemmeside opplyser om pensjonist-transporten.

– Øksnes pensjonistforening har fått innvilget støtte fra Nordland fylkeskommune til skyss til og fra arrangement. Hvis du ønsker å delta på julekonserten som familien Hanssen avholder i Myre kirke på lørdag 22. desember, men mangler skyss, så kan du ringe til kommunetorget på rådhuset og melde din interesse. Så vil vi sørge for at du blir hentet hjemme og fraktet til og fra Myre kirke, skriver Øksnes kommune.