Jon Olav til Naustvikafestivalen 2019

Jon Olav kommer til Naustvikafestivalen, og er sammen med Amanda Tenfjord de første artisteme som er klare for å komme til Naustvika neste år.

Jon Olav er en av artistene som kommer til Naustvikafestivalen 2019.  

Øksnes

– Begge artistene har slått gjennom på nasjonalt plan og vi mener dette er veldig lovende artister som man skal se opp for i tiden fremover. Dette er en del av Naustvikafestivalens visjon, der vi har lyst til å satse på unge fremadstormende artister, sier festivalsjefene Matias og Edvard Pettersen i ei pressemelding.

Amanda Tenfjord.   Foto: Thomas Rosser

 

Amanda Tenfjord er en artist med en solid popkatalog og skal blant annet spille på Eurosonic i 2019 - en av de viktigste møteplassene for musikk i Europa.

Ung og lovende artist

Jon Olav har siste året markert seg som en interessant artist med mange sider. I løpet av to år har han blant annet gitt ut album og vært hovedkarakter i egen dokumentarserie. Han liker å framstå som ein sindig og sjenert ung mann, men tar seg stadig i å sende høylytte stikk til statsministeren og andre offentlige karakterer.

Han har også kritisert statskanalen sin ungdomsavdeling P3, men likevel fikk han en pris fra nettopp de. Noen vil si at artisten er på grensa til hyklerisk, artisten selv sier han er langt over.

Med sitt brennande miljøengasjement flyr han rundt i Norge og prøver å sjarmere seg inn i sjela til det norske folk.


Ny runde med Naustvika-festivalen

Årets utgave av Naustvika-festivalen på Meløya i Øksnes, var den første. Neste år er det duket for en ny utgave.

 

– Jon Olav slo gjennom for fullt som Årets Urørt i år og har et stort fokus på miljø i tekstene sine - som vi som festival også identifiserer oss med. Vi er veldig stolte av at vi får så lovende og viktige artister til oss allerede andre året vi arrangerer festival, sier festivalsjefer for Naustvikafestivalen, Matias og Edvard Pettersen, som minner på at festivalen har en early bird-pris som strekker seg ut året.
med vennlig hilsen
Matias og Edvard Pettersen
Festivalsjefer
Naustvikafestivalen