Renate overtar roret på Arthur-brygga

Renate Hass Amundsen er ny daglig leder for Arthur-brygga i Nyksund.

Anders Megafon Frantzen og Renate Hass Amundsen, som nå blir daglig leder av Arthur-Brygga i Nyksund.   Foto: Arkivfoto

Øksnes

Det er ei omrokkering internt i familien som skjer, i det Renate Hass Amundsen overtar som daglig leder etter Anders Megafon Frantzen, som er forloveden.

Frantzen går nå heller inn som styreleder i Arthur-brygga AS, som ble etablert i 2017. I 2018 hadde bedriften driftsinntekter på 299.000 kroner, og et resultat på skatt på minus 66.000 kroner.

– Besøktstallet vårt gikk opp selv om vi hadde dårlig vær, hele juni var skitvær. Men det tok seg opp resten av sommeren så vi endte opp med en grei sesong, sier Amundsen.

Tatovering og matservering

Nå utvides tilbudet ved brygga:

– Vi kommer til å ha matservering fra sommeren av,  at vi øker tilbudet. Tidligere har vi kun hatt kafedrift og alkoholservering. Sllik at det nå blir er bredere tilbud til kundene, sier hun.

I fjor hadde Arthurbrygga drop up med Arctic Tatoo, og vil i år gjenta suksessen, sannsynligvis i starten av juni,

– Vi hadde dette i fjor og det var veldig populært. Den ene tatovøren lager også smykker, «C-O-D Juvewlery» og de kommer tilbake til oss i år. I fjor hadde vi ei lita uke med drop up med Arctic Tatoo, der de hadde tatoveringsstudio i gangen hos oss. Det er et litt annerledes tilbud, sier Amundsen, og tilføyer at det er litt kult at kunder kan få både en matbit og tatovering.


Arthur-Brygga fikk skjenkebevilling

I slutten av juni fikk Arthur-Brygga glad-nyheten om innfridd skjenkebevilling.

 

I fjor var Lars Monsen blant gjestene i Arthur-brygga, der han la igjen en hyggelig beskjed i gjesteboka.

Lars Monsen har ankommet og var tirsdag innom Arthurbrygga i Nyksund der han skrev dette i gjesteboka: «Arthur-brygga, for en fantastisk plass! Her er det virkelig sjel, masse god energi og hyggelige folk. Artig å hilse på dere».  Foto: Anders Megafon Frantzen

Familien har opplevd flere stormer i det vakre verret, inkludert sist uke da uværet sørget for at det oppstod stormskader både i Nyksund og på selve Nyksundveien.


Forrige ukes storm:

Gjorde trolig skade for 300.000 kroner på Nyksundveien

Stormen som herjet i Vesterålen torsdag og fredag forrige uke gjorde stor skade på veien ut til Nyksund. Akkurat hvor dyrt det blir å få den tilbake til opprinnelig stand, er usikkert, men det estimeres mellom 250.000 til 300.000 kroner.Storm-skader i Nyksund: – Det ligger stein strødd overalt

Anders Megafon Frantzen forteller været har vært heftig i Nyksund. – Det er havet som har skapt trøbbel denne gangen, det ligger stein overalt, sier han.

 

Satser friskt og enkelt i Nyksund

Nylig åpnet «Arthurbrygga» ved inngangsporten til Nyksund sine dører for første gang. Kafekonseptet er enkelt – i tråd med stedts ånd.DoggerBank i Nyksund

Anders Frantzen er for mange kjent fra Kompani 69. Nå har han flyttet til Øksnes og startet nytt prosjekt.