NM 19 i volleyball:

Begge Øksillagene endte blant de ti beste

Under helgens NM 19, på Sola, utenfor Stavanger, markerte både G- og J19-laget til Øksil seg med mye godt spill.

Øksils G19-lag endte på en pen sjetteplass under årets NM.  Foto: Privat

Øksnes

Mens guttene ble slått ut i kvartfinalen av Kristiansand, var det over og ut for jentene i åttedelsfinalen, i en kamp som de først hadde vunnet før protester fra motstanderen gjorde at slutten av kampen måtte spilles om igjen.


Slått ut i 8-delsfinale etter å ha tapt kamp som de først hadde vunnet

Det ble en høydramatisk kamp for Øksils J19 under lørdagens åttedelsfinale mot KFUM Volda, til slutt ende med et bittert tap.


Både jente- og guttelaget til Øksil måtte reise hjem fra helgens U19 NM i Stavanger. Men begge lagene fikk likevel hederlige plasseringer. I kampen om 9-10 plassen, måtte jentene gi tapt 0-2 for Bodø Volley, og havnet dermed på tiendeplass. (25-14, 25-8)


Guttelaget kom til slutt på sjetteplass, etter at de tapte 0-2 mot Sandnes volleyballklubb (17-25, 18-25).

Finalen i gutteklassen ble vunnet av Kristiansand, som slo TIF Viking 2-0 i finalen.  I jenteklassen var det KFUM Stavanger som dro seieren i land, etter at de slo KFUM Volda 2-0 i finalen. (25-27, 22-25)