Mange nye navn for Øksnes Venstre

Øksnes Venstres valgliste er nå klar, med tidligere ordfører for ØTL, Jørn Martinussen, på topp. Han er glad for å få med seg mange nye navn inn i lokalpolitikken.

Jørn Martinussen Øksnes Venstre.  Foto: Tommy Hansen

Øksnes

Martinussen melder om en lett og fin tone i partiets nominasjonsmøte i går, og han ser nå fram til å samarbeide med partimedlemmene.

Lista representerer et rimelig greit tverrsnitt av Øksnes´ befolkning, noe som borger for at mange nyanser vil komme fra i framtidige debatter. Vi har mange nye fjes, der noen har politisk erfaring og noen ikke. Felles for de alle er at de har en god kunnskap om Øksnes-samfunnet, beretter Martinussen.

Bygge politikk nedenfra

Han fastslår at politikk bygges nedenfra, og nå skal alle partimedlemmene få gi sitt bidrag til programmet partiet skal gå til valg på. Han er videre klar på at først da vil Øksnes Venstre komme med et «politisk statement».

– Men jeg kan si at Venstre vil at fokus skal være på å ta vare på de som av ulike årsaker trenger en hjelpende hånd fra samfunnet. Det kan være familier med dårlig råd eller elever som faller utenfor i en krevende skolehverdag.

Martinussen lover også at partiet skal gjøre sitt for at kommunen skal delta i «det grønne skiftet». For at folk skal velge grønt, må det finnes gode og grønne alternativer, mener han. Venstre vil aktivt legge forholdene til rette for at lokalt næringsliv skal utvikle løsningene som kreves i den nye grønne økonomien, utdyper han videre.

– Det vil både gi folk flest en enklere og bedre hverdag og skape de nye arbeidsplassene og bedriftene som vi skal leve av i fremtiden, konkluderer partileder og listetopp for Øksnes Venstre.


Nr.

NavnFødtBosted
JØRN MARTINUSSEN

1959

Myre
MARTE BOBERG HANSEN

1987

 Strengelvåg
RUNE MIKKELBORG

1971

Nyksund
MARIA NYKSUND

1978

Myre
Nina Haugerud

1989

Myre
Phornphan Khotseeha

1975 

 Myre
Jan Brun

1957

 Strengelvåg
Sverre Stenersen

1958

Myre
Silvia Jakobsen

1978

Stø
Kristjan Jakobsson

1954

Myre
Trond Torgvær

1949

 Myre
Grete De Freitas

1949

 Alsvåg
Tom Arne Hellesvik

1960

 Strengelvåg
Sissel Lagesen

1969

 Myre
Inge Andersen

1962

 Strengelvåg
Rune Pedersen

1956


 Myre