Ble kårets til årets årets kvinnelige studentidrettsutøver

Volleyballspiller Ragni Steen Knudsen har lagt bak seg en strålende sesong for The University of Texas Rio Grande Valley og har vunnet en rekke priser. Søndag vant hun enda en kåring.

Ragni Steen Knudsen fra Øksnes har vunnet mye heder denne sesongen for sin innsats på volleyballbanen.  Foto: Privat

Øksnes

24-åringe fra Øksnes, som nylig ble uteksaminert og er klar for nye utfordringer, har høstet mye heder denne sesongen. Søndag ble hun kåret til Student-Athlete of the Year ved University of Texas Rio Grande, ifølge lokalavisen progresstimes.

Laget hennes vant grunnserien i Western Athletic Conference, men ble slått ut tidlig i sluttspillet. Tidligere i år ble hun kåret til årets kvinnelige spiller i Western Athletic Conference, som er betegnelsen på et område som dekker store deler av det vestlige USA.


Ragni får trenerskryt etter knallsesong:

– Hun har vært enorm hele sesongen

Ragni Steen Knudsen fra Øknses, har hatt en strålende sesong for universitetslaget University of Texas Rio Grande Valley denne sesongen.

 

– Alle rundt meg, inkludert lagkamerater, trenere, familie og venner har bidratt til at det har gått så bra, sier Steen Knudsen i et intervju med WAC Digital Network i forbindelse med prisutdelingen, uttalte hun til WACs hjemmeside i forbindelse med utdelingen.


Hevder seg i amerikansk collegevollyeball:

Ragni ble kåret til årets volleyballspiller

Øksneskvinnen Ragni Steen Knudsen har gjort det godt for University of Texas Rio Grande denne sesongen, som hun nylig vant grunnserien med.

 

Steen Knudsen satte også flere individuelle rekorder i løpet av sesongen og leverte for eksempel 409 poenggivende smasher, noe som gjorde henne til den første spilleren i universitetets historie med mer enn 400 poenggivende smasher per sesong de siste tre sesongene.

Hovedtreneren hennes i University of Texas, Todd Lowdery, er svært godt fornøyd med vesterålingens innsats i årets sesong.

– Hun har vært enorm hele sesongen. Hun var så stabil for oss. Hver gang vi trengte et avgjørende poeng, var hun kapabel til å gå ut å skaffe oss det. Dersom vi begynte å miste litt av trykket, var hun i stand til å sørge for et par poenggivende smasher, eller at hun satte i en gang en serverekke. Hun har virkelig utviklet seg defensivt og har blitt en komplett spiller i år, har han tidligere uttalt til klubbens hjemmeside


Ragni slått ut av sluttspillet

Volleballspiller Ragni Steen Knudsen har hatt en strålende sesong for universitetslaget "University of Texas Rio Grande" denne sesongen, som endte med seier i grunnserien. Men i helgen ble laget hennes slått ut av sluttspillet.