NMK Vesterålen satser friskt

Inviterer til Cars & Coffee

Lørdag 1. juni inviterer NMK Vesterålen til nytt burningtreff på Klobanen i Øksnes.
Øksnes

Det er ikke lenge siden motorsport-entusiastene i NMK Vesterålen holdt treff på baneanlegget på Klo i Øksnes. 16. mai var det fullt trøkk og lukten av svidd gummi hang tett over området da klubben holdt burningtreff og mulighet for å vise fram doningene sine.


Inviterer til biltreff og burningfest

I morgen, torsdag, arrangerer NMK Vesterålen et nytt Street Meet, denne gangen på Klobanen. De som ønsker å svi gummi, får også muligheten til det.

 

Cars & Coffee

Nå ønsker klubben å gjenta suksessen og inviterer til det de kaller Cars & Coffee førstkommende lørdag 1. juni.

- Med værforbehold ønsker vi å invitere til Cars & Coffe 1. juni. Vi håper på godt vær og er klare til å ta imot alle som ønsker å ta seg en tur til oss på Klobanen. Her kan dere treffe andre "PETROLHEADS", og ta en burnout på banen, oppfordrer klubben en uke før det braker løs.

NMK Vesterålen har de siste årene ikke gjennomført alt for mange arrangementer ved deres praktfulle baneanlegg på Klo, men nå ser det ut til å løsne for klubben.

De lover salg av kaffe, brus, vafler og pølser og inviterer alle under 12 år inn gratis.

Truer med anmeldelse

En ting medlemmene av klubben ikke er så veldig glade for, er det faktum at enkelte bilentusiaster ikke klarer å vente med å «burne» dekkene før de er kommet inn på den lukkede banen, men velger å bruke veien til og fra anlegget til formålet.

- Husk at burninga skal skje på banen og ikke på veien til og fra. Vi ønsker ikke å bli kontaktet av politiet i etterkant, og overtredelse vil bli anmeldt, fastslår klubben.

Så om du er glad i biler, fart og spenning – og kanskje «burning» - så vet du hva du må gjøre førstkommende lørdag.