Ny giv for Stø Bobilcamping

Snart er det igjen full drift ved Stø Bobilcamping.

Restauranten ved Stø Bobilcamp har i mange år vært et populært spisested helt ved enden av veien gjennom Stø.  Foto: Tommy Hansen

Øksnes

Det er Øksnesavisa som skriver dette.

VOL skrev nylig at det var stor usikkerhet rundt framtiden for bobilcampen på Stø, da eier Gunnar Klo AS slet med å finne en driver.

Nå ønsker Freddy Andreassen å blåse liv i tilbudet helt ved enden av veien gjennom Stø, der altså bobilcampen og restauranten der i en årrekke har vært et yndet reisemål både for tilreisende og fastboende.

– For oss som driver med turisme i Øksnes er det viktig at også Stø Bobilcamping er oppe og går, både med tanke på servering av mat og drikke og for å kunne gi de tilreisende muligheten for til å ha et sted de kan bruke både toalett og dusj. Det er grunnen til at vi har tatt initiativ til å få i gang full drift igjen, sier Andreassen til Øksnesavisa.

Andreassen satser tungt på turisme i Øksnes, og driver til daglig restauranten Matkroken i Myre sentrum, samt at han skal drive med overnatting og kafé i Tinden i sommer. Han tilbyr også turer på havet med ribb.

– Jeg mener vi har et stort potensial når det gjelder turisme i Øksnes, sier han i følge avisa.