Morild får 1,9 millioner til isolering av hall

Sparebank1 Nord-Norge har gjennom Samfunnsløftet gitt oss 1,9 millioner til isolering av Morildhallen.
Øksnes

– Dette er en nyhet som hele klubben setter utrolig stor pris på. Alle fra ungene som skal trene der i vinter og gå på fotballfritidsordning, til A-laget som kan få flere treninger med bedre kvalitet er alle utrolig takknemlige. Dette blir et løft for oss alle, skriver klubben på sin Facebook-side.

Pengene gjør at klubben kan starte prosjektet umiddelbart. Planen er å isolere hallen og etter hvert få plass til noen varmestuer med garderobe i tilknytning til hallen. Men det mangler fortsatt noen hundretusen kroner før de er helt i mål med prosjektet, står det å lese på Facebook-siden.

Klubben har også opprettet en såkalt spleis og håper at det finnes privatpersoner, i tillegg til aktører fra næringslivet som vil bidra til å løfte prosjektet sammen med Sparebank1 Nord-Norge og Morild.