LVO avlyser konserter i Bø og Øksnes

Konsertprosjektet «Fra Middelhavet til Vesterålen» må utsettes til høsten på grunn av coronaviuset. Lofoten og Vesterålen Orkesterforening, tre kor og solister hadde planlagt store konserter i både Bø og Øksnes mot slutten av mars. 

Halldis Rønning.   Foto: Thomas Olsen

Øksnes

Dette står å lese i en pressemelding fra LVO.

Konsertene flyttes til helga til 4. – 6. september. På programmet står Ketil Veas klarinettkonsert, folketoner fra Vesterålen, verker av Beethoven, spanjolen Emanuel De Falla og grekeren Yorgos Kazantzis. Dirigent er Halldis Rønning.

Både kor og orkester har forberedt seg godt og skulle ha øvelse hele førstkommende helg. Etter kontakt med kommunelege Mette Røkens bestemte styret at både øvelsen og konsertene blir flyttet, heter det i pressemeldingen.

LVO håper at situasjonen er annerledes om fem måneder og gleder seg til å gjennomføre konsertene.