Røde Kors reddet kvinne fra hytte i Alsvåg

Natt til tirsdag rykket politiet og Røde Kors ut for å bistå ei kvinne ved ei hytte i Alsvåg.

Politiet på stedet natt til tirsdag.   Foto: Jens Andre Birkeland

Øksnes

VOL fikk tips om dette natt til tirsdag, og var på stedet. Politiet bekrefter tirsdag morgen hendelsen.

– Dette skjedde ved Alsvågvannet. Kvinnen ringte inn til politiet klokken 02:30. Hun hadde vært på ei hytte, og ble litt lenger enn planlagt. Hun hadde begynt å forlate stedet, men gikk seg bort i mørket. Det var overflatevann på isen på vannet og hun kunne dermed ikke krysse dette heller. Derfor sendte vi politi og Røde Kors til stedet, og hun ble hentet ut med skuter. Damen ble tatt hånd om og er i god behold, opplyser Yngvar Fredriksen ved operasjonssentralen ved Nordland politidistrikt til VOL.