– Tror vi har forskjellige virkelighetsoppfatninger

Leder i Øksnes Arbeiderparti, Yngve Hansen, mener han og den nå utmeldte politikeren Hildegunn Arntzen har forskjellige oppfatninger av virkeligheten.
Øksnes

Torsdag ble det klart at Ap-veteran Hildegunn Arntzen trekker seg fra partiet. Dette etter kritikken hennes tidligere parti rettet mot leder av teknisk utvalg, Torgeir Larsen i kommunestyret tirsdag denne uken.

Leder i Øksnes Ap Yngve Hansen, syns utmeldingen er trist:

– Det er sterkt beklagelig at en fremtredende politiker over flere år, melder seg ut, sier Hansen før han fortsetter:

– Så registrerer jeg at vi nok har forskjellige virkelighetsoppfatninger ut fra hva hun skriver i sitt innlegg. Geir Rognan har redegjort for Øksnes Ap sitt standpunkt, og det er ikke nødvendig for meg å gjenta det i detalj. Det jeg kan si er at vi beklager ordlyden i kritikken som ble fremmet på tirsdag, men at budskapet er noe vi absolutt står for.

– I ettertid, og for fremtiden, vil dere ta en runde på hvordan dere ordlegger dere i slike saker?

– Vi tar det helt klart inn over oss. Vi skal ta en runde på hvordan vi ordlegger oss i fremtiden. Når det er sagt, tror jeg ikke det blir et stort problem. Geir Rognan var ute i går på VOL og beklaget ordlyden, så vi er helt klare på at måten dette ble uttrykt på, ikke var bra. I dette tilfellet var det nok slik at ordlyden skygget for budskapet, og det er synd. Og selv om vi nå beklager selve ordlyden, står vi altså fullt og helt for budskapet.