Klart for første utgave av Alsvågmila

På lørdag førstkommende arrangerer Alsvåg IL Alsvågmila.
Øksnes

Dette opplyser Alsvåg IL i ei pressemelding.

Dette er er 10 Km langt gateløp i flatt terreng mellom Alsvåg og Myre. Det er første gang løpet arrangeres. Alsvåg IL har fått støtte fra Gjensidigestiftelsen til å arrangere Sommersprell 2020. Dette er en serie med aktiviteter over fire helger, beregna først og fremst på unger og ungdom.

– Når vi først var i gang med arrangementer har vi merka oss at det er få løpekonkurranser som arrangeres i regionen vår denne sommeren, så da tenkte vi at vi at det kanskje er mange løpehungrige i regionen som kunne tenke seg å prøve Alsvågmila, sier leder i Alsvåg IL. Kristin Sørdahl Myklestad

For dem som synes at ei mil på asfalt blir litt vel heftig er det mulig å delta på 2-kilometeren. Den går på gangveien mot Sørvågen og er derfor god egnet for de yngste, melder arrangøren.