Stedet stengt på ubestemt tid

Driverne av utestedet Stedet på Myre velger å stenge dørene for å bidra til å begrense smittespredning av Covid-19.

Utelivsstedet Stedet AS på Myre.  Foto: Tommy Hansen

Øksnes

Medeier i utestedet Stedet, Eirik Sørdahl, sier til VOL at de har bestemt å stenge dørene hundre prosent i alle fall til ut i desember måned, og gjerne lengre fram i tid om det er det som må vil for å få kontroll på smittespredningen.

– Sett i lys av de siste dagers positive koronatester i Øksnes, velger vi å stenge dørene. Et utested er et av de mest åpenbare kildene til smitte, der folk gjerne både er brisne og i godt humør. Derfor stenger vi ned for fullt framover. Beslutningen gjelder minst til ut i desember, men gjerne lengre fram om det kreves, fastslår Sørdahl.

De to siste dagene er det påvist koronasmitte hos to personer i Øksnes.


Enda et nytt koronatilfelle i Øksnes: – Fram med dugnadsånden igjen

I dag ble det bekreftet at det er to nye smittetilfeller i Øksnes i løpet av to dager. Med det er det totalt fire positive resultater i kommunen. Kommunelegen oppfordrer til samfunnsdugnad igjen.Koronasmittet jobber for Øksnes Entreprenør: – Åpenhet rundt dette er viktig

I går ble det meldt om et nytt koronatilfelle i Øksnes. Den smittede er innleid arbeidskraft for Øksnes Entreprenør (ØE) som nå har fire ansatte i karantene.