Jenny sjarmerte publikum

Showkonserten «Landevei» ble en suksess i Kulturfabrikken.

Jenny Jensen

Sortland

– Reis dere opp og løft armene over hodet.

Jenny Jenssen ledet an i det som utviklet seg til å bli en heidundrandes konsert i Kulturfabrikken på Sortland fredag kveld.

Med seg på scenen hadde den folkekjære artisten med seg musikkveteranene Dag Spantell og Stein Ingebrigtsen. Showet som trioen fremførte, har fått tittelen «Landevei».

Publikum fikk høre en rekke av artistenes egne slagere fra deres respektive karrierer. Låtene inkluderte både rolige ballader og mer rocka godbiter som fikk det til å rykke i diverse armer og bein. I tillegg bidro showdanserne Anette Løbach og Hanne Mehlingen til å gjøre forestillingen til en livlig og visuell fest.

Konserten var en del av et helaftens arrangement der bandet «Shivago» varmet opp, og «The Rat Cellar Orcehstra» avsluttet kvelden. Arrangementet var et samarbeid mellom Sortland Jazz- og Viseklubb, Kulturfabrikken Sortland og Dissimilistiftelsen.