Avslører siste artisten til FamilieFæsterålen

Adelén er klar for den familevennlige festivaldagen.
Sortland

Denne uka signerte Fæsterålen sin siste artistkontrakt, og med Adélen klar for FamilieFæsterålen er nå programmet for hele helga komplett.

«Skal vi danse»-vinner

Adelén har deltatt i Melodi Grand Prix, vunnet «Skal vi danse» og hadde en av de offisielle VM-låtene (Olé) under fotball-VM i 2014, skriver Deadline Event i en pressemelding.

Under FamilieFæsterålen lørdag 27. august vil Adelén, sammen med Sandra Lyng og Morgan Sulele, sørge for at det blir festival også for Vesterålinger under 18 år.

Les også: Sandra Lyng til FamilieFæsterålen

– Gladmusikk

Artistansvarlig Therese Eliassen er stolt over lineup-en

– Alle artistene har en ting til felles: De spiller glad musikk som folk blir i godt humør av å høre. Dette blir et familiearrangemet med musikk som hele familien kan hygge seg med. Når vi nå har booket Adelèn, er vi sikker på at det kommer til å koke på dansegulvet på dagtid også, sier hun.

Larvik-jenta er aktuell med låta «Wild Like Me», og Eliassen tror det kan bli en ny hit for Adelén.

– Når vi kommer til august, skal det godt gjøres at folk ikke har fått med seg denne låta. Det er ei låt oser av sommerstemning og som gir deg lyst til å danse, forteller Eliassen.

Les også: Morten Abel til Fæsterålen

Ønsker også lokale talenter

Festivalsjef Stein Inge Pederesen ønsker også at lokale talenter skal få en arena til å få vist seg frem under FamilieFæsterålen.

– Det blir ikke Fæsterålen uten Vesterålinger på scenen, og vi vet at det er veldig mange flinke folk i Vesterålen. Derfor kommer vi til å snart gå ut med en etterlysning av noen som har lyst til å opptre under FamilieFæsterålen, sier han.

Ifølge pressemeldingen vil både lokale dansegrupper, sangtalenter og band få muligheten til å opptre.

– Vi vil ikke begrense dette arrangementet til musikk. Underholdning kommer i mange former, og så lenge du har en evne til å få publikum med deg, skal det være en plass for deg på FamilieFæsterålen, sier Pedersen.