Braksuksess for Roots 'N' Boots

Sortlandsbandet gjorde comeback etter ti år, til stor glede for publikum.

Roots and boots

Sortland

Torsdag kveld hadde sortlandsbandet Roots 'N' Boots sin første spillejobb på ti år. Impulskonserten fant sted i EM-teltet på Blå Bar på Sortland, der en rekke publikummere hadde samlet seg.

Les også: Roots 'N' Boots gjenforenes

- Det var fryktelig artig for oss å gjøre dette, og så var det gøy at såpass mange var til stede. Enkelte kom til og med hele veien fra Harstad for å se oss. Med tanke på at det knapt var annonsert, er vi veldig fornøyd med responsen, sier Ingjerd Strøm Hansen, som er en av bandmedlemmene.

- Gikk over all forventning

På spørsmål om at alt fungerte greit etter ti års scenefravær, svarer Strøm Hansen.

- Riktignok var det en og annen finesse som ikke var der, men i det store og det hele gikk det over all forventing, særlig med tanke på hvor lite vi har øvd før konserten. Samtidig merket vi at samspillet sitter i ryggmargen. Selv om standarden ikke var like bra som i 1999, synes jeg det fungerte bra, sier hun, og legger til at arrangøren også var fornøyde med konserten og omsetningen som følgte med.

- De fortalte at de hadde hatt en vanlig fredagsomsetning i forbindelse med konserten og var generelt veldig tilfredse, sier hun.

Flere konserter?

Det store spørsmålet som mange stiller seg etter gjenforeningen, er om det snart kommer en ny gjenforening.

- Det er en del hindre og mye logistikk som skal fungere. Men vi er enige i at vi skal snakkes om vi kan gjøre noe, slår Ingjerd Strøm Hansen fast.