Torsdag kveld hadde sortlandsbandet Roots 'N' Boots sin første spillejobb på ti år. Impulskonserten fant sted i EM-teltet på Blå Bar på Sortland, der en rekke publikummere hadde samlet seg.

Les også: Roots 'N' Boots gjenforenes

- Det var fryktelig artig for oss å gjøre dette, og så var det gøy at såpass mange var til stede. Enkelte kom til og med hele veien fra Harstad for å se oss. Med tanke på at det knapt var annonsert, er vi veldig fornøyd med responsen, sier Ingjerd Strøm Hansen, som er en av bandmedlemmene.

- Gikk over all forventning

På spørsmål om at alt fungerte greit etter ti års scenefravær, svarer Strøm Hansen.

- Riktignok var det en og annen finesse som ikke var der, men i det store og det hele gikk det over all forventing, særlig med tanke på hvor lite vi har øvd før konserten. Samtidig merket vi at samspillet sitter i ryggmargen. Selv om standarden ikke var like bra som i 1999, synes jeg det fungerte bra, sier hun, og legger til at arrangøren også var fornøyde med konserten og omsetningen som følgte med.

- De fortalte at de hadde hatt en vanlig fredagsomsetning i forbindelse med konserten og var generelt veldig tilfredse, sier hun.

Flere konserter?

Det store spørsmålet som mange stiller seg etter gjenforeningen, er om det snart kommer en ny gjenforening.

- Det er en del hindre og mye logistikk som skal fungere. Men vi er enige i at vi skal snakkes om vi kan gjøre noe, slår Ingjerd Strøm Hansen fast.