Den 40 minutters lange forestillingen belyser seksuelle overgrep mot menn, og er basert på Volls egne erfaringer fra da han var yngre.

- Jeg hadde en veldig tydelig tanke om hva jeg ønsket å formidle da jeg startet med denne forestillingen. Det har vært mye fokus på seksuelle overgrep i media de siste årene, men mest fra kvinners ståsted der menn er overgriperne, forteller han.

- Ønsker mer nøytral debatt

Voll forteller at han tidvis har hatt vanskeligheter med å relatere seg til det som kommer frem i media, noe han tror kommer av at det er så fokus på kjønn.

- Menn opplever også overgrep, og det må vi ikke glemme, poengterer han.

Han ønsker at det skal bli en mer nøytral debatt i forhold til kjønn.

- Det er nesten som at det ikke eksisterer at menn også kan oppleve seksuelle overgrep. Derfor undersøkte jeg en del i forkant hva som var likheter mellom overgrep mot menn og kvinner. Formålet mitt var å få forestillingen så kjønnsnøytral som mulig. Det er jo ikke bare min sak, men også mange andre sin, sier han.

- Ekstremt hard

Øksnesværingen forteller at det til tider har vært ekstremt hardt å jobbe med forestillingen.

- Det har vært mange tårer og våkenetter, men med god hjelp av min ektefelle, som har vært der hele tiden, har det gått.

Han legger til at han opp gjennom årene har fått god hjelp fra helsevesenet og familien.

- Det var også viktig for meg, i forkant av forestillingen, at mamma og pappa visste hva den skulle handle om. Det hadde ikke blitt det samme hvis de ikke viste det.

For Voll er danseforestillingen både en måte å bearbeide sin egen opplevelse, og et ønske om å vidreformidle.

- Bare positive tilbakemeldinger

Ifølge Voll har hans sterke forestilling blitt godt mottatt.

- Jeg har bare fått positive tilbakemeldinger. Det er flere som har henvendt seg til meg i ettertid av at de har sett forestillingen. De har fortalt om sine tanker rundt den, og noen har sagt at de kjenner seg igjen, selv om de ikke har opplevd noe slikt selv, sier han.

Under forestillingen bruker Voll blant annet falskt blod for å illustrere, samt teip over munnen.

- Teipen er både et symbol for tabu og for taushet, for i samfunnet er det ikke sosialt akseptert for menn å snakke om overgrep, sier han.

Den nå 27 år gamle mannen slår fast at han har det veldig bra i dag.

- Utrolig fantastisk

Tina Hansen, Aurora Pedersen og Serline Sundberg var en av de om lag 40 personene som tok turen for å se lørdagens forestilling.

- Den var veldig naken og ærlig. Rett og slett utrolig fantastisk,slår Pedersen fast.

Alle tre jentene sitter med tårer i øynene og snufser.

- Det slutter jo aldri å renne her, sier Hansen og ler.