– Smakte utrolig godt med tre poeng

(VESTERÅLEN – NORDPOLEN 2-1) Vesterålen futsal skuffet ikke i sesongens første hjemmekamp.

Vesterålens målscorere Marius Jørgensen og Mathias Dahl Abelsen.  

Vesterålen seiret mot Nordpolen

Sortland

Etter uavgjort mot samme lag i Ballangen lørdag, og med hjemmepublikummet i ryggen for første gang i sesongen, var gutta i Vesterålen futsal meget sugne på seier da de gikk på banen i Sortlandshallen søndag.

Før søndagens kamp på Sortland var Nordpolen ubeseiret, og det lå an til en tøff kamp. Det ble det også, og hjemmelaget fikk peist seg mot ofotingene. Men det var vesterålingene som trakk det lengste strået. Med en fullsatt tribune i ryggen sørget gutta for at Nordpolen (for anledningen i lånte drakter - da de hadde glemt sine egne bortedrakter) gikk på sitt første tap for sesongen.

Vi sendte kampen live på VOL-tv. Du kan se kampen i opptak her.

Marginer på sin side

– Marginene er nok litt på vår side i dag, selv om jeg føler at det er vi som har flest sjanser. Vi har to i stanga i dag også. Med bedre uttelling hadde det ikke blitt så spennende mot slutten, sier Marius Jørgensen som førte hjemmelaget opp i ledelsen etter fem minutter.

Nordpolen reduserte mot slutten av omgangen ved Elias Skogvoll.

– Vi er dårlige mot slutten av første omgangen. Vi blir litt for defensive, Nordpolen kommer mer inn i kampen og får en scoring, kommenterer Jørgensen.

Innstilt på tre poeng

Andre omgang styres i stor grad av hjemmelaget, som tar ledelsen igjen ved kaptein Mathias Dahl Abelsen. Stillinga står seg til kampslutt. Vesterålen klatrer nå på tabellen, og ligger på fjerdeplass med ti poeng, bak KFUM, Nordpolen og Sjarmtrollan på topp. 

– Det smakte utrolig godt med tre poeng i dag. Vi spilte en jevn kamp i går, hvor vi følte at vi var best, men vi fikk bare med oss ett poeng. Vi hadde bestemt oss før kampen at det skulle bli tre i dag, sier målscorerne Jørgensen og Dahl Abelsen til VOL.

Neste helg går turen til Trondheim, hvor vesterålingene skal bryne seg på KFUM og Grorud.

– Målsetninga for sesongen er å klare å holde plassen i eliteserien. Det kommer til å bli utrolig tett. Vi må ta kamp for kamp og plukke så mange poeng vi kan, så får vi telle opp på slutten, sier Jørgensen.