Brann i omsorgsbolig på Sortland

Rett over midnatt natt til tirsdag meldte politiet at det er brann i en omsorgsbolig på Sortland. En person får medisinsk behandling.

BRANN Rett over midnatt rykket nødetatene ut til en brann i en omsorgsbolig på Sortland.  Foto: Marius Birkeland

Sortland

– Røykutvikling i omsorgsbolig. Alle nødetater på stedet. Det er ikke flammer nå, men en del røyk. En person får medisinsk behandling av ambulanse på stedet, meldte Nordland politidistrikt på Twitter.

Ifølge VOLs fotograf på stedet var det flere røykdykkere inne i bygget.

– Det har stått noe på en komfyr som tok fyr og som utviklet masse røyk. En person er tatt med av ambulanse for å sjekke at vedkommende ikke har fått røykskader. Ingen ble evakuert, og det var stort sett bare røyk i den boenheten der det var røykutvikling, uttalte Frode Strende ved Nordland politidistrikt natt til tirsdag.

Tirsdag morgen får VOL vite ved operasjonssentralen at vedkommende som fikk medisinsk behandling fikk noe røyk i seg i forbindelse med brannen, uten at det skal ha vært noe dramatikk i den forbindelse. Det er opprettet sak i forbindelse med hendelsen.