Tar helsehusplaner videre uten varmtvannsbasseng:

– Jeg blir deprimert

Torsdag vedtok formannskapet i Sortland å utrede helsehus i tilknytning til Kulturfabrikken – og det uten et etterlengtet varmtvannsbasseng. En gråtkvalt Anna Bongo i Rådet for likestilling var svært skuffet over politikerne. – Jeg blir deprimert når jeg hører om alt som skal komme foran brukerne som lever i et smertehelvete, sa Bongo.

Formannskapet vedtok videre plan for nytt helsehus i Sortland da de møttes torsdag. Anna Bongo i Rådet for likestilling (til venstre) var svært skuffet over at terapibasseng ikke er en del av planen.   Foto: Gaute Bergsli

Sortland

Det har i lang tid vært jobbet med en plan for et nytt helsehus på Sortland. I fjor høst fikk politikerne fremlagt fire forslag til konsepter og lokalisering. I formannskapsmøtet torsdag denne uka kom administrasjonen med sin anbefaling til videre plan for prosjektet.