Låner spillere fra TIL

Etter at noen av FK Vargs spillere pådro seg skader under treningsleiren i Ungarn, skal de låne spillere tra Tromsø IL for å ikke stille med for få spillere på Norway Cup.
Sortland

De to spillerne som lånes fra TIL er Tobias Hafstad (15) og Hallvard Romsaas (15).

Samarbeid mellom klubbene

– At Tromsø nå på kort varsel kan låne FK Varg to spillere, setter vi stor pris på. Vi er veldig fornøyd med at samarbeidet mellom klubbene kan medføre at det er vi som denne gang får låne spillere til en turnering, skriver Varg i en pressemelding.


Klubben har et godt samarbeid med TIL, og har arrangert flere treningshelger og miniturneringer samme med dem på Alfheim stadion i Tromsø.

– Tromsø har i flere turneringer i inn og utland hatt hospitanter fra FK Vargm og vi har også hatt flere spillere som har deltatt på trening i Tromsø sammen med TILs beste spillere, står det å lese i pressemeldingen.


Piteå Summer Games 2017:

Varg-flokken inntar Sverige

I helga arrangeres den årlige fotballturneringen Piteå summer Games i Sverige. Fra Vesterålen er FK Varg ett av lagene som deltar.

 

Stolte

I pressemeldingen skrives det også at klubben er stolt over at en klubb som TIL vurderer dem gode nok til å låne ut sine dyktige spillere til dem.

– FK Varg er bevisst på å gi våre spillere trening og kampmuligheter på et høyere nivå enn det vi i klubben kan gi. Samarbeidet med en klubb som Tromsø er da gull verdt for oss og våre spillere, slås det fast.