Det er ingen hemmelighet at Vesterålen Futsal har ambisjoner om å bli seriemester. Vesterålen kiver først og fremst mot Sjarmtrollan fra Tromsø. Sjarmtrollan vant 9-0 mot Vegakameratene. Dermed måtte Vesterålen også vinne.

På denne saken finner du et klipp med høydepunktene fra kampen, og du kan se hele kampen når du vil.

Tekstreferat

Dårlig start for Vesterålen Futsal. Sandefjord skårer etter to minutter. 0-1. Børge Henriksen utliknet et knapt minutt senere. 1-1.

Adrian Pedersen henger litt med hodet etter at Sandefjord tar ledelsen. Foto: Geir Bjørn Nilsen

Vesterålen har fått kampen inn i et godt spor. Laget har god defensiv kontroll, og bygger opp flere gode angrep. I avgjørende situasjoner har laget ikke vært dyktige nok. Spillerne har gått litt i veien for hverandre, ikke sett medspillere og skuddene har ikke vært presise nok. Vesterålen har likevel et klart overtak på kampen idet det gjenstår knapt tre minutter av omgangen.

Pause: 1-1.

Vesterålen har hatt mange sjanser til å ta ledelsen i kampen.

Vesterålens keeper i aksjon. Foto: Geir Bjørn Nilsen

Andre omgang håper friskt, først med en stor sjanse til Sandefjord, deretter med en stor sjanse til Vesterålen. Det er spilt to minutter av andre omgang.

11 minutter ut i omgangen får Sandefjord frispark. Niklas Espegren setter den i mål, men sekunder etterpå netter Børge Henriksen for Vesterålen. 2-2.

Tre minutter igen:  Vesterålen har forårsaket fem frispark. Alle frispark heretter vil gi "timeter". Det vil si straffe fra timetersstreken.

To minutter igjen: Vebjørn Grunnvoll netter for Vesterålen 3-2. Sandefjord tar "time out".

To minutter og 22 sekund igjen. Sandefjord tar ut keeper og spiller med en ekstra utespiller.

Vesterålen klarer imildertid å holde unna og vinner til slutt 3-2.