Kampen mot KFUM (lørdag)  ble vanskelig. Nord/Sprint spilte seg til en rekke store sjanser, men klarte ikke å skåre før helt mot slutten av kampen da Sondre Laugsand fikk et mål. Sjansesløseriet var rett og slett formidabelt.

Sondre Laugsand, Nord/sprint, fikk nettkjenning mot KFUM. Foto: Geir Bjørn Nilsen

Ingar Angel Nicolaysen har ingen god forklaring på hvorfor laget bommer så mye.

– Nei, det er jeg litt usikker på, sa han etter lørdagens kamp mot KFUM, som endte 1-7

– Ikke treffer vi mål, ballen går i stanga, og ikke treffer vi på den siste pasninga. Det er artig å spille futsal mot lag som aldri skårer, sier Nicolaysen ironisk.

Han understreker at egen keeper ikke er å bebreide. KFUM fikk mange kontringer som følge av at Nord/Sprint misset på sine sjanser. KFUM hadde rutinen på sin side. Samtidig synes han at eget lag gjør en god innsats. Spillerne sprang alt de orket, men var ikke nøyaktige nok foran mål..

Han syntes ikke 7-1-seieren til KFUM var fortjent.

– Nei, vi burde maks tapt med et par mål.

– Søndagens kamp blir kanskje verre. Sandefjord er en vanskeligere mostander?

– Å, du sier det. Huff! Sandefjord blir en helt annen kamp. De har ikke så gode enkeltspillere som KFUM, men de har et veldig godt system. Vi må bare være oppmerksomme på at det kommer mange innøvde trekk og gode system. Så må vi være mer dødelig selv, ellers blir det blytungt.

VOL har overført kampen direkte.

Tekstreferat av kampen

De første fem minutt: Sandefjord har et spillemessig overtak og etter fire minutter og 51 sekunder netter gjestene. Markus Cham satte ballen i mål.

40 sekunder senere går Sandefjord opp til 0-2. Denne gangen nettet Markus Christiansen.

Det er spilt 10 minutter. Nord/Sprint har kjørt kampen noen minutter, men dessverre kom Sandefjord tilbake og nettet. Markus Cham noterte seg for dagens andre scoring.

Det er seks minutter igjen av omgangen. Sandefjord går opp til 0-4 ved Sindre Svadberg.

Blytungt: Nord/Sprint har det blytungt mot Sandefjord. Foto: Geir Bjørn Nilsen

Cirka ett minutt før første ogang er ferdig: Ingar Angel Nicolaysen reduserer for Nord/Sprint. Et meget godt angrep, som startet på midten, gikk raskt via kant og inn foran kassa. Nicolaysen nettet sikkert.

Pause: 1-4.

Andre omgang

Andre omgang har startet bra for Nord/Sprint. Laget bearbeider motstanderen, og har vært farlig frampå ved en anledning.

Det gjenstår cirka 11 minutter av kampen, og Nord/Sprint har festet grepet. Holmstad-laget mangler litt «killerinstinkt» foran kassa. Fortsatt 1-4.

Nord/Sprint har en veldig god periode, og Espen Ellingsen skårer et trygt mål etter veldig god bearbeiding fra hjemmelaget. 2-4.

Selvmål fra Nord/sprint fire minutter før sliutt. 2-5.