Avklaring om hotelltomt ved Kulturfabrikken utsatt

Avklaringa om hotellplaner på tomta ved Kulturfabrikken, er utsatt til midten av januar, opplyser Kulturfabrikken Eiendom.

Hotelltomta er tomta til høyre for den såkalte kvitbrygga. Deter altså snakk om området til høyre i dette bildet.  Foto: Marius Birkeland

Sortland

Tidligere i vinter varslet Kulturfabrikken Eiendom at de hadde en konkret interessent for hotelltomta ved Kulturfabrikken. De var mer håpefulle enn tidligere fordi denne aktøren ønsket å stå for både bygging og drift.


Kan bli to hoteller i Sortland

– Vi håper å lande en avtale før nyttår

Samtidig som formannskapet i Sortland torsdag ga grønt lys for å starte reguleringsplanarbeid for «Den blå diamant», er Kultufabrikken Eiendom i ferd med å kunne lande en avtale for sin hotelltomt.


Da håpa de at en avtale med aktøren skulle være på plass før nyttår. Nå er denne uformelle fristen utsatt, får VOL opplyst.

– Vi forventer ikke noen utvikling før midten av januar, sier styreleder Svein Erik Nicolaysen.

Daglig leder Ingebjørg Helene Glad Pedersen bekrefter at avklaringa er utsatt, men ifølge henne ligger det ikke noen dramatikk i det. Det oppfattes ikke som at det er usikkert om man kommer i mål, er hennes syn.