Sverre Bjørstad Graff fikk med seg flere til lage stor snølykt på Sortland torg:

– Handler om å finne på koselige sprell i fellesskap

På torsdag møttes en liten gjeng sortlendinger for i fellesskap å tenne lys i snøhaugen på torget. Initiativtaker Sverre Bjørstad Graff oppfordrer andre til å finne på koselige og sosiale sprell i romjula.

Lyshule på torget på Sortland  Foto: Sverre Bjørstad Graff

Sortland

På kort varsel dukket det opp et lite knippe sortlendinger sist torsdag for å tenne lys i snøhaugen på torget på Sortland. Samme stunt ble gjort for to år siden, og årets initiativtaker Sverre Bjørstad Graff er glad for at folk stiller opp.

– Det handler mye om å finne på sprell og koselige ting i fellesskap. Jeg syntes at sortlendinger de senere årene har vært meget flinke til nettopp det, og det gleder meg. Vi som deltok på lyshule-stuntet sist torsdag hadde en utrolig fin stund sammen, og det er i bunn og grunn dette det handler om, forteller Sverre på bussen på tur til Fauske før toget tar ham videre sørover.

Gir stafettpinnen videre

Sverre er sikkert velkjent for mange i bybildet på Sortland og i Vesterålen for øvrig. Han er en aktiv debattant i ulike saker med fokus på trivsel og miljø på Sortland, og ønsker nå å komme med en aldri så liten oppfordring.

– Kanskje noen tar opp stafettpinnen og finner på andre trivelige og sosiale sprell? Det hadde vært utrolig stas om folk hjemme på Sortland hev seg rundt og tente mye lys i ulike fasonger rundt om kring i sentrum og ellers fant på mye fint. Være med på å skape trivsel, rett og slett. Ellers ønsker jeg alle hjemme et riktig godt nyttår, avrunder Sverre på tur sørover.

Sverre og Caroline trivdes i snøen