Alsos til Kulturfabrikken

Christel Alsos er kjent som den store stemmen fra nord. Nå er hun høyaktuell med ny musikk og deltakelse i TV-suksessen «Hver gang vi møtes».

  Foto: Mads Suhr Pettersen

Sortland

I oktober kommer hun til Kulturfabrikken for å levere både splitter nytt materiale, favorittene fra Hver gang vi møtes, og ikke minst et håndplukket utvalg låter fra sin etter hvert rikholdige katalog, melder Kulturfabrikken i en pressemelding.

Gjennom årene har Alsos briljert som artist og levert perle etter perle av låter, deriblant «Milestone», «Finding Gold» og «Come On». Alsos' katalog består av gjemte skatter, drømmende poplåter og fantastiske singler. I 2016 feiret hun 10-årsjubileum som artist, og slapp samme år sitt 5. studioalbum til strålende kritikker.

  Foto: Isabel Watson

 

Christel Alsos er en av våre mest folkekjære artister i juletiden, og har gledet publikum med sin glitrende singel «Desember». Låta har vært både A-listet på P1 og en hit på Kurt Nilsen og Christel Alsos' felles juleturné, der de har spilt for nærmere 50 000 mennesker hvert år de siste fem årene.

Alsos har også vært nominert til Spellemann hele fire ganger.