Enter Service etablerer seg i Vesterålen

Kontrakt i Øksnes gir bøfjerding jobb på Sortland

Det blir neppe mer Vesterålsk enn det Bodø-firmaet Enter Service nå gjør. En kontrakt på Myre sikrer nemlig en bøfjerding jobb på Sortland.

MONTØR Ørjan Fagereng fra Bø i Vesterålen er ansatt som montør i Enter Service AS. Han får Sortland som arbeidssted. 

Sortland

Enter Service AS leverer industri- og garasjeporter i Nordland. Nå utvider man virksomheten med en fast ansatt montør som skal dekke Ofoten, Lofoten og Vesterålen. I en pressemelding forteller firmaet om etableringen i Vesterålen.

– Vesterålen, Ofoten og Lofoten er et meget viktig område som vi over flere år nå målrettet har jobbet oss inn mot. Da vi kom i mål med leveransen til PRIMEX for Øksnes Entreprenør AS, så var det akkurat det vi trengte for å gå i gang, sier Jøran Nohr, som er daglig leder i Enter Service AS.

Den nye montøren får Sortland som arbeidssted.

ETABLERING Enter Service AS etablerer seg nå i Vesterålen. Det er daglig leder Jøran Nohr (til venstre) og nyansatt montør Ørjan Fagereng glade for. 

 

Firmaets mann i området blir 31 år gamle Ørjan Fagereng fra Bø i Vesterålen. Fagereng har lang fartstid som blant annet bilmekaniker.

– Han har gjennom flere intervjurunder vist seg å våre en meget spennende mann til stillingen. Han har imponert oss både underveis i den prosessen, men også spesielt etter at han kom i gang med opplæring og introduksjon i markedet, sier Nohr.

– Til stede lokalt

Nohr sier videre at det er viktig for firmaet å være tilstede nær kundene.

– De seneste årene har vi brukt tiden godt og samarbeidet med mange av våre gode kunder for å kunne bygge opp en nødvendig base av aktivitet, nettopp med det mål for øyet at vi skal kunne være tilstede lokalt med personell, sier Nohr i pressemeldingen.
Han håper firmaet blir tatt godt i mot når man nå har etablert seg i Vesterålen.

– Når vi nå etablerer oss i markedet med egen fast montør så håper og tror vi på en positiv mottakelse i markedet. Dette vil kunne være med å senke priser, øke kvaliteten og generelt være til fordel for alle, sier Nohr.

– Gleder seg

Fagereng gleder seg nå til møte kundene i regionen.

– Så langt er jeg meget imponert av det jeg har sett og folkene jeg har møtt. Nå gleder jeg meg bare til å komme meg ut på veien for å møte alle våre fantastiske kunder. Samtidig så håper jeg jo også at så mange som mulig i området tar kontakt selv om de ikke er kunder i dag. Jeg skal virkelig stå på å være her for dem, forteller en ekstatisk nyansatt montør.