Som tittelen indikerer, er den lettere inspirert av en ikke ukjent kampanje som har versert globalt de siste månedene.

Også denne gangen har manusforfatterne Steinar Henriksen, Terje Hjelle og Jon Erik Solberg tatt for seg både lokale, regionale og verdensomspennende problemer. I tillegg til nevnte "Me too", var noen av temaene miljøkrise, Pride, naive foreldre, seniordans, lokal språkforskning og samisk påvirkning.

Variasjon

Kleivarevyen må kunne kalles et intensivprosjekt, der hele revyen, inkludert tekstskriving, blir laget og øvd inn på tre uker. Det er et imponerende stykke arbeid og krever disiplin og dedikasjon. Årets revy har 23 numre, der flere er forholdsvis korte og kjappe. Sluttpoengene sitter kanskje ikke like godt på noen av de korteste numrene.

Samtidig disse innslagene forestillingen dynamikk og variasjon og skaper en fin opptakt til sketsjene med mer lengde. Flere av innslagene var det god, gammeldags revykvalitet over, både på grunn av godt manus og innlevende spill.

Stort aldersspenn

Aldersspennet på de som står på scenen, er mellom 17 og 60 år. Det gir blant annet revymakerne mer handlingsrom ved at de kan bruke personer som er i samme alderslandskap som karakterene de spiller.

Revyen har ikke bare kvalitet på scenen og i tekstrommet, men også på instrumentet. Revybandet, bestående av Steinar Kjeldsen, Tim Challman, Arne Størmsnes og Oddmund J. Finnseth, Leif Egil Barth og Emma Strøm, må være blant de bedre innen sitt felt og gir revyen en ekstra dimensjon med sine musikalske toner.

Kleivarevyen ble for øvrig satt opp for første gang i 2001.