Elvis til Sortland i neste uke

Dog ikke i egen person, men han blir om ikke annet tolket av herrene Paal Flaata, Stephen Ackles og Vidar Busk.
Sortland

Begivenheten finner finner sted i Sortland kirke neste tirsdag. Forestillingen med den nevnte trio, og for anledningen selveste Bø gospelor, har fått navnet "En storslått hyllest til ELVIS. Forestillingen hadde premiere for tre år siden der intensjonen var å hylle den verdenskjente artisten i forbindelse med hans 80-årsdag.

Sammen med et ensemble på 10 musikere og korister innledet de en turné som i utgangspunktet skulle bestå av knappe femten konserter i løpet av noen måneder. Siden mottakelsen ble overbærende positiv, ble det atskillig flere opptredener. Nå har det foreløpig spilt 110 ganger, og flere blir det.

–  Når de begynte å se på en oppfølger til ovennevnte suksess, ønsket alle vi som er involvert i dette samarbeidet, at vi ville gjenskape den musikk som for Elvis var den viktigste i hans liv.  Det var ikke gjennom gospel innspillingene han tjente de store pengene, men det var disse som ga ham inspirasjon til å fortsette sin karriere som artist og filmstjerne, står det å lese i en pressemelding.