Anita Seijboldt vant reisegavekort på 20.000 kroner:

– Jeg trodde Terje hadde blitt hacket

Anita Seijboldt fra Sortland ble noe overrasket da hun ble trukket ut til å vinne et reisegavekort på 20.000 kroner fra bestillingsappen Fixit.

Sigrid Solli (t.v) og Terje Leivseth hos Sax og Kamp på Sortland, deler ut det synlige beviset på at Anita Seijboldt har vunnet et reisegavekort på 20.000.  Foto: ESPEN MOWINCKEL PETTERSSON

Sortland

Kunder over hele landet fikk tidligere i vinter en tekstmelding fra Fixit om at alle som bestilte time via appen, var med i trekninga av et reisegavekort på 20.000 kroner fra Apollo.

I dag fikk Anita Seijboldt fra Sortland tekstmelding fra driver og eier av Sax og Kam, Terje Leivseth, om at hun hadde vunnet.

– Jeg tenkte at Terje hadde blitt hacket. Det virket litt sånn. Jeg trodde ikke på det, sier Seijboldt når hun får utdelt det synlige beviset i salongen til Sax og Kam torsdag formiddag.

For Terje hadde ikke blitt hacket og Anita hadde faktisk vunnet et gavekort på hele 20.000 kroner.

– Ferien bestilt

Hva hun skal bruke gavekortet på, vet hun ikke.

– Ferien er allerede bestilt, så jeg vet ikke på stående fot hva gavekortet skal brukes til. Når det er sagt, blir det nok ikke vanskelig å finne det ut, sier hun med et smil.

Sigrid Solli ved Sax og Kam syns det var gøy en av hennes kunder vant.

– Det er jo kjempeartig at det var Anita som vant. Det er vi veldig glade for, sier hun.