Karoline Krüger holder barnekonsert på Kulturfabrikken

Mai på Kulturfabrikken avsluttes med en konsert for førskolebarn. Det er Karoline Krüger som sammen med bandet Fru Nitters rytmeorkester besøker Vesterålen med forestillingen «Labyrinter», med tekster av André Bjerke.

  Foto: Pressefoto

Sortland

I konserten møter diktene til Andre Bjerke Karoline Krügers musikk – et møte som også har resultert i den kritikerroste platen og forestillingen «To stemmer» for et mer voksent publikum.

–I «Labyrinter» er det Bjerkes barnedikt Karoline og bandet henter fram, i en teaterkonsert der de leker seg med tekst, rytme og sang, heter det i en pressemelding.

Forestillingen spilles for elever fra 1. til 7. klasse i Vesterålen i regi av Den kulturelle skolesekken, men konserten på Kulturfabrikken er en åpen konsert slik at unger som ikke er begynt på skolen får anledning til å oppleve den.

– Andre Bjerke-forestillingen "Labyrinter!" har vært helt fantastisk å spille for Den Kulturelle Skolesekken, for unger rundt om i landet. Vi har hatt en kraftig etterspørsel etter forestillingen, men har på grunn av våre timeplaner valgt ut bare noen få steder. Noe av det fine med å turnere, er jo å få se vakre steder av landet; så da var Nord-Norge selvsagt øverst på listen! Og så gøy at vi skal gjøre en åpen forestilling på Kulturfabrikken. Da blir det rim & groove, latter og musikkfest, forteller Karoline Krüger i en pressemelding.

I Fru Nitters Rytmeorkester møter du Ole Ludvig Krüger på perkusjon, Sjur Hjeltnes på piano og Eline Sundal på cello.