Har overvåkingsbilder av tyven(e):

Stjal felger fra bil hos Vesterålen dekksenter

Natt til søndag har noen stjålet felgene fra en bil som var inne hos Vesterålen dekksenter på Sortland. – Dette har aldri før skjedd hos oss, sier Mats Andreassen.

STJÅLET Natt til søndag har noen stjålet felgene fra denne bilen som stod parker ved Vesterålen dekksenter på Sortland. – Bilen tilhører en kunde og felgene har en verdi på mellom 15.000 og 20.000 kroner, sier Mats Andreassen.  Foto: Innsendt

Sortland

– Natt til søndag har noen vært og stjelt felgene til denne bilen. Bilen sto parkert ved Vesterålen Dekksenter. Felgene er av merket Zito. Hadde ett ødelagt dekk av merket Haida, skriver Andreassen på Facebook.

– Dessverre er dette en kundebil og felgene har en verdi til 15.000 til 20.000 kroner. Jeg er derfor interessert i tips dersom noen har sett noe. Det er surt for den som eier bilen, men også surt for min del. Dette er stjålet fra min bedrift, sier Andreassen.

FELGER Slik så felgene ut mens de ennå stod på bilen som ble rammet av tyveriet natt til søndag.  Foto: Innsendt

 

Det skjer fra tid til annen at det stjeles ting fra bedrifter i Vesterålen. Vinteren 2017 ble det for eksempel stjålet dyre påhengsmotorer fra en bedrift i Bø. Motorene ble funnet igjen på en ferge på vei til Tallinn i Estland.


Påhengsmotortyveriet i Bø:

Fant tyvegodset på en ferge på vei til Tallinn

Estlandske myndigheter fant det meste fra påhengsmotortyveriet i Bø på en ferge på vei til Tallinn.

 

– Noe som dette har aldri før skjedd hos meg i de 10 årene jeg har vært på Sortland. Der bedriften ligger nå, er det veldig oversiktlig, så det kan være at noen har sett noe, sier Andreassen.

Overvåkingsbilder

Andreassen opplyser til VOL at man nå har funnet bilder fra overvåkingskamera som viser bilen tyven(e) benyttet for å stjele felgene.