Mann pågrepet for felgtyveri

En utenlandsk statsborger ble tirsdag ettermiddag pågrepet på Stokmarknes mistenkt for tyveri av felger fra Vesterålen dekksenter. Politiet vil nå ha vedkommende utvist fra Norge.

TILBAKE Mats Andreassen ved Vesterålen dekksenter har fått felgene som ble stjålet sndag morgen tilbake. – Både jeg og bileier er meget fornøyd, sier han til VOL.  Foto: Innsendt

Sortland

Det var søndag morgen at felgene fra en bil som var parkert ved Vesterålen dekksenter på Sortland ble stjålet. Overvåkingskamera viste en bil som kjørte inn på området 06.48 og som forlot 07.20 søndag morgen.

Den samme bilen ble fotografert av et dashboardkamera på vei gjennom Kjerringnesdalen mandag ettermiddag. Politiet gjorde søk etter bilen, uten å finne den, og man antok at den hadde forlatt Norge.


Politiet gjorde søk etter bil

Felgtyver kan ha forlatt landet

– Den eller de som stod bak tyveriet av felger fra Vesterålen dekksenter natt til søndag har trolig forlatt Norge. Det opplyser politiinspektør Per Erik Hagen

 

Slik var det ikke.

– Etterforskning og tips førte til at en utenlandsk statsborger i 30-årene ble pågrepet på Stokmarknes tirsdag ettermiddag. Vi jobber nå både med straffesaken og for å få vedkommende utvist fra Norge, sier politiinspektør Per Erik Hagen til VOL.

– Foreløpig er det ingen andre mistenkte i saken, sier Hagen.

Glad for tips

Hagen er glad for tipsene som har kommet inn i forbindelse med denne saken.


Har overvåkingsbilder av tyven(e):

Stjal felger fra bil hos Vesterålen dekksenter

Natt til søndag har noen stjålet felgene fra en bil som var inne hos Vesterålen dekksenter på Sortland. – Dette har aldri før skjedd hos oss, sier Mats Andreassen.

 

– Det er bra at saken har fått en rask avslutning. Felgene er kommet til rette. Vi setter pris på aller tips og observasjoner vi har fått fra publikum, både i denne og andre saker, sier Hagen.

– Meget fornøyd

Mats Andreassen ved Vesterålen dekksenter hadde ikke forventet å få se felgene igjen.

– Jeg er meget fornøyd, både jeg og eier av bilen, sier Andreassen.