– Det er skuffende. Vi starter kampen dårlig og kommer tidlig under. Vi er rett og slett ikke på stasjonen, sier Jørgensen til VOL etter kampen.

Svakt i starten

Medkila tok ledelsen etter få minutter og styrte kampen frem til klokka viste drøye 20 minutter. Midtveis i kampen snur det for hjemmelaget. Lise Olsen scoret begge, først ved at hun kom alene med keeper. Få minutter senere headet hun inn et innlegg.

– Da tar jentene over banespillet og vi scorer to fine mål. Vi leder 2-0 til pause og har god kontroll på kampen. I garderoben blir vi enige om å levere en bedre andre omgang, sier Jørgensen.

Slik gikk det ikke. Ifølge treneren var det mye som ikke stemte etter hvilen. Det tok ikke lang tid før Medkila utlignet.

– Vi taper mange av duellene og får ikke satt vårt eget spill. Det blir bare rot i andre omgang, sier Jørgensen.

Ser fremover

I stedet for å dvele ved det han mener er et unødvendig poengtap, velger Jørgensen å se fremover mot helgens kamp mot Leknes.

– Medkila 2 var i utgangspunktet et lag vi skulle slå og jentene vet godt at de kan bedre. Nå tar vi med oss det ene poenget og jobber frem mot Leknes-kampen. Før kveldens kamp hadde vi vunnet de siste tre kampene og var inne i en god flytsone. Dette som ble prestert i kveld ser vi på som et arbeidsuhell, sier Jørgensen.

På spørsmål om hvilke av spillerne han synes utmerket seg mot Medkila 2, trekker han frem tomålsscorer Lise Olsen.

– I tillegg gjør Hanne Kaspersen en god jobb på midtbanen. Jeg håper at enda flere spillere står frem i neste kamp, sier han.

Jevn serie

Kampen mot Leknes tror han blir tøff, men samtidig overkommelig.

– I utgangspunktet er det et bedre lag en Medkila2, men samtidig slo sistnevnte dem tidligere  i sesongen. Det viser bare at det er en jevn serie, slår Marius Jørgensen fast.

Selv om det ble poengtap mot Leknes, topper likevel Sortland tabellen når fem kamper er spilt. De har foreløpig ti poeng og ligger tre foran kveldens motstander, Medkila 2.