Tre blad Lind ble regionmestere i sykling

Sykkelinteressen i familien Lind fra Sortland er betydelig. I helgen har både far Ken og døtrene Magdalene og Karoline deltatt i regionmesterskapet i Tromsø, der samtlige ble regionmestere.
Sortland

Lørdag skrev VOL om Magdalene Lind som ble regionmester i Klassen K 15-16 i langritt, som gikk over 40 km. Selv om ungjenta fikk girproblemer to ganger underveis i løpet, vant hun likevel.


Magdalene fikk girtrøbbel to ganger, men ble likevel regionmester

Det unge sykkeltalentet Magdalene Lind fra Sortland, ble regionmester i klassen kvinner 15-16 i Tromsø lørdag.


Enda mer girtrøbbel

Plaget med girene ble hun også søndag, da to nye ritt sto på programmet, inkludert motbakketempo og bakketempo. Det forhindret henne likevel ikke fra å ta to nye titler.

– Jeg er fornøyd med kjøringen, men tror at jeg kunne kjørt enda litt bedre hvis girene hadde vært slik de skal. Alt i alter jeg fornøyd med helgen, sier hun.

Ønsker mer konkurranse

At hun ble regionmester tre ganger i løpet av helgen, synes hun er stas.

– Det er jo veldig deilig å kunne kalle seg regionmester, selv om jeg skulle ønske at jeg hadde hatt flere jenter å konkurrere mot. Men jeg synes det er veldig godt, og det gir meg selvtillit til de neste rittene jeg skal kjøre. Jeg føler at jeg har løftet meg noen hakk selv om jeg ble plaget med girene. I tillegg har jeg fått «yppet» meg litt mot guttene og fått sett hvordan jeg ligger an i forhold til dem, noe jeg synes er gøy. Det er også motiverende å se at treningsarbeidet jeg legger ned gir resultater, utdyper Magdalene.

Sju gull totalt

Hun var ikke den eneste i familien som hevdet seg under regionmesterskapet. Det gjorde også faren Ken og søstera Karoline. Mens Ken ble regionmester i gateritt og på bakketempo i klassen M 45-49, ble Karoline regionmester i fellesstart og på bakketempo i klassen K 13-14. Det betyr at trioen, som for øvrig kaller seg TEAM LIND, totalt tok sju gullmedaljer under mesterskapet.

– Det er veldig artig at tre i familien er regionmestre. Det kunne jo nesten ikke blitt bedre, og det er derfor ingen surmuling i bilen på vei hjem, men bare godt humør. Men jeg føler det er fortjent fordi vi jobber og trener mye. Da er det positivt å se at vi får igjen for den jobben vi legger ned, slår Magdalene Lind fast.