– Siste artist ville vi skulle være noe som særlig appellerer til den yngste aldersgruppa på festivalen, sier festivalsjef Stein Inge Pedersen. Vidar Villa har iløpet av bare halvannet år oppnådd over 40 millioner streams, fire gulltroféer og ett 4xPlatina-trofé.– Når tekstene er på norsk i tillegg, så er dette enorme tall, sier Pedersen.

Hans siste låt er en cover av Di Derres  Jenter.

Spotify sitt analyse team spår Jenter til å bli en av sommerens fem største norske hits, der Kygo, Alan Walker og Seeb står på samme Topp fem-liste.

Turnerer

Sammen med med bandet sitt turnerer han hele Norge for fulle hus.

– Det blir nok garantert stemning av dette. Og nå kommer plakater og annet markedsføringsmateriale til å begynne å vises for fullt. Årets plakat er på vei fra trykk nå, og blir lansert til helga.

Fans

Flere privatpersoner har også gått igang med å lage en gruppe på Facebook som heter: Fæns av Fæsterålen.

– Det er jo utrolig artig med en slik initiativ, og det ønsker vi å belønne med at vi lanserer litt nytt der aller først, forteller festivalsjefen.

– Salget går bra nå, og vi merker at feriepenger begynner å komme nå. Også på VIP-teltet er det bra pågang fra bedrifter nå: – Vi har fått flere store bestillinger de siste dagene, men har enda plass, avslutter Pedersen.