Avlyser konserter i Vesterålen:

Domkoret måtte snu på grunn av uvær

At arrangementer må avlyses vinterstid på grunn av dårlig vær skjer fra tid til annen. At det skjer i juni er mer sjeldent, men Bodø domkor ble fredag forhindret fra å komme til Vesterålen på grunn av uvær.

AVLYSER Bodø domkor skulle ha konserter i Vesterålen denne helga og delta i en gudstjeneste i Sortland kirke søndag måtte snu på grunn av uvær. Arrangementene er dermed avlyst.  Foto: Anne Lena Lyngøy

Sortland

– Da har været spilt oss et puss! Bodø domkor som skulle synge konserter i Malnes og Sortland kirker lørdag og delta i gudstjenesten i Sortland kirke måtte snu på Bognes. Ferga var innstilt, opplyser Mette Dyrnes, som er kantor i Sortland menighet.


Ferger stoppet av vinden

Det er forsinkelser i fergetrafikken i regionen og distriktet rundt oss.